Gruppe og Firmarejser til verdens bedste Padel destinationer

Over skyerne

Erhvervsrejser

Vi er et erhvervsrejsebureau, der har specialiseret sig i at skræddersy firma- og erhvervsrejser til små som store virksomheder, som ønsker den ultimative Padeloplevelse. Med et tæt netværk af en lang række internationale samarbejdspartnere kan vores erhvervsrejsebureau tilbyde firmagruppe- og forretningsrejser til mange forskellige destinationer rundt omkring i verden 

Erhvervsrejsebureau med mange muligheder

Uanset hvilken type erhvervsrejse det drejer sig om, så kan vores erhvervsrejsebureau løfte opgaven med en gennemført og unik rejse. Vi tilbyder blandt andet grupperejser til destinationer såsom: Dubai, Lissabon, Miami, Accra, Madrid, Barcelona, Helsinki, Wien, London.

Dubai City View
flyvinge

Vores formål

Loyalitet, passion & troværdighed er grundstenene i et hvert godt samarbejde.

Hos i-Padel Travel er formålet at skræddersy lige netop den rejse eller det event, der giver det mest optimale indhold og udbytte, for netop jeres virksomhed.

i-Padel Travel er branchens nye, men skarpe og yderst kompetente samarbejdspartner, når det handler om grupperejser og events indenfor B2B segmentet.  

Hvem gør vi det for/til?

I vores branche handler det om at have et godt forhold til vores kunder – det sætter vi en stor ære i at have.

Vores ture spænder fra 10 personer og op til 500+, ingen gruppe er for stor eller for lille. Vi har flere eksisterende kunder som vi hjælper med ture for deres bedste 2-3 kunder men samtidig også hjælper dem med den store tur, for de ansatte med flere hundrede deltagere og ofte fra mange forskellige lande.
Vi har ekspertisen til at koordinere fly fra mange lande og samtidighed sørge for den røde tråd i turen.
Udover virksomheder hjælper vi en stor portion af netværksgrupper, loger (for både mænd og kvinder) samt diverse sportsklubber.

DSC01731.jpg